Dokumentarni film o oproštajnoj reviji Jean Paul Gaultiera

Ljubitelji brenda će moći da prožive posebne trenutke zahvaljujući novom dokumentarcu francuskog reditelja Loica Prigenta.

Jean Paul Gaultier, organizovao je oproštajnu reviju prošlog januara, ali njegovi obožavaoci moći će da prožive te trenutke zahvaljujući novom dokumentarnom filmu francuskog reditelja Loica Prigenta. Konkretnije, gledaoci će imati priliku da se presele iza kulisa revije legendarnog modnog dizajnera u Théâtre du Châtelet.

Da bi proslavio svoj 50. rođendan, Jean Paul Gaultier predstavio je svoju najnoviju modnu kolekciju 22. januara 2020. u Theatre du Chatelet, na spektakularnoj reviji koja je bila nezaboravna. Reditelj, koji je imao ekskluzivan pristup ovoj modnoj reviji francuskog dizajnera, takođe predstavlja genija i odličnog stvaraoca, kao i neprestano promenljiv kreativni proces koji je sledio.

U oproštajnoj reviji Jean Paul Gaultier-a, u kojoj su učestvovali poznati modeli i gosti kao što su Boy George, Dita Von Teese, Rossy de Palma i Béatrice Dalle, predstavljeno je više od 230 njegovih kreacija.

Dokumentarni film pod nazivom "Jean Paul Gaultier se défile!" biće emitovan premijerno na francuskom televizijskom kanalu France 5, 26. septembra.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loïc Prigent (@loicprigent) onSep 23, 2020 at 10:51am PDT

Pročitajte još

Pročitaj još