Šta možemo očekivati od Khy, novog modnog brenda Kylie Jenner

Kraljica Kylie proširuje svoje kraljevstvo.

Nema greške: Kylie Jenner uveliko je bona fide fashion girlie.

Kao najmlađi član konglomerata Kardashian-Jenner, 26-godišnjakinja se do sada razlikovala od svojih sestara tako što je postala sinonim za svet lepote – zahvaljujući viralnim, i uvek instant rasprodatim Kylie Cosmetics proizvodima. Sada, Kylie usmerava svoje poslovne poteze ka modnom carstvu novom linijom odeće: Khy.

Brendovi odeće osnovani od strane slavnih ličnosti nisu nikakva novost. Pogledajte samo nastojanja starijih sestara Khloé i Kim Kardashian, koje vode Good American i Skims, vrlo uspešno. Njihova mlađa sestra namerava da zauzme prostor za sebe tako što će Khy pozicionirati kao brend visoke mode filtriran kroz objektiv sa pristupačnijim cenama i veličinama.

„Khy je omaž neograničenim mogućnostima mode. Rušimo barijere i redefinisaćemo značenje dizajnerskog brenda, sa kreativnošću i kvalitetom po boljoj ceni“, rekla je Jenner u saopštenju za javnost. „Želela sam da napravim Khy platformu za naše klijente kako bi imali priliku da iskuse modu, kroz nove dizajnere i brendove, ali po pristupačnijoj ceni.”

Khy će sarađivati „sa dizajnerima, kultnim brendovima i uticajnim kulturnim ličnostima“, navodi se u saopštenju. Za svoju debitantsku kolekciju, Kylie se udružila sa osnivačima brenda Namilia, Nan Lijem i Emilijom Pfohl, kako bi kreirala kapsula kolekciju od 12 komada izrađenih od veštačke kože (kaputa, pantalona, topova) sa cenama u rasponu od 48 do 198 dolara, kao i veličinama od XXS do 4X. Kolekcija će biti dostupna za kupovinu na khy.com od 1. novembra.

Lansiranje brenda Khy neće vam biti iznenađujuće, ako ste obratili pažnju na Kylie-inu suptilnu reinvenciju sopstvenog brenda u poslednjih nekoliko godina. Mama dvoje dece postala je nešto poput glavnog protagoniste tokom Meseca mode, pratećii viralne nastupe iz prvog reda na revijama za Schiaparelli, Loewe, Pradu… Još u maju, Jean Paul Gaultier ju je čak postavio za novo lice brenda, a nedavno je glumila u Acne Studios kampanji za denim kolekciju jesen/zimu 2023.

Foto: Profimedia

Harper’s Bazaar

Najnovije