Harper's Bazaar Srbija

Od ponedeljka do petka: 5 kombinacija sa kojima bismo nosili HONOR Magic V2

Za svaku priliku...

Bez čega nikada, ali baš nikada ne izlazite iz kuće? Verujemo da nismo jedini kada kažemo da je to mobilni telefon, bez izuzetka. Malo nam je neprijatno da priznamo ali da, dešavalo nam se da zaboravimo ključeve od kuće, novčanik ili lični dokument, ali telefon? Nikada!

Suvišno je govoriti o tome u kojoj meri su telefoni postali deo naše svakodnevice – toliko da o njima više ni ne govorimo samo kao o gedžetima ili “ličnim asistentima”. Telefoni su odavno postali jedan od naših omiljenih aksesoara kojima vrlo lako izražavamo svoj stil i ukus.

Upravo ovo i jeste razlog zbog kog odabiru mobilnog telefona pristupamo pažljivo – pored odličnih performansi i, naravno, fantastične kamere, izgled uređaja od jednake je važnosti. A, kada spojimo sve ovo, dobijamo HONOR Magic V2, najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa ka unutra koji je HONOR do sada predstavio – naš novi omiljeni telefon koji nas prati gde god da krenemo, od jutra do večeri!

Ponedeljak

Radnu nedelju volimo da započnemo u velikom stilu jer tako želimo i da je završimo! To je i razlog zbog kog biramo efektne, prave zimske boje koje “umirujemo” onim svedenijim. Dodatni kontrast kreiramo i odabirom kaputa upadljivih detalja od krzna i basic džempera. Uz omiljenu odevnu kombinaciju i našeg vernog “partnera”, HONOR Magic V2, spremni smo da se uhvatimo u koštac sa svim stavkama sa naše to-do liste.

Utorak

Utorkom se tempo na poslu polako, ali sigurno ubrzava, a radni dan se sastoji od beskonačno mnogo sastanaka. Uz to, privatne obaveze takođe zovu da im se posvetimo jer da, baš sada nam najbolja drugarica javlja da se verila. S obzirom na to da treba izbalansirati dva potpuno različita događaja, poslovni sastanak i privatnu proslavu, inspirisani bojom telefona, biramo klasičan model sakoa sa kojim znamo da nema greške. A, zlatni detalji su tu da našoj odevnoj kombinaciji dodaju dozu glamura koji će nam uveče zatrebati.

Sreda

On Wednesdays We Wear Pink, omiljeni magazin i svoj HONOR Magic V2. Mantra iz kultnog filma “Mean Girls” inspiriše nas da upravo roze komplet bude naš izbor za danas – ne samo zato što pratimo trendove, već zato što nam je na sredini nedelje potreban dodatni boost raspoloženja, a za to ne postoji bolja boja!

Četvrtak

Poslednja dva radna dana provodimo radeći od kuće, što nam omogućava više fleksibilnosti i slobode da organizujemo svoje vreme. Zato i odlučujemo da posetimo obližnju kafeteriju i, uz omiljenu kafu, obavimo nekoliko neodložnih poziva i proverimo nepročitane mejlove. U skladu sa planom za ovaj dan, biramo ležeran outfit koji prati omiljene zimske trendove – puffer jakna + mini suknja sa faltama dobitna su kombinacija!

Petak

Iii, najzad smo došli do petka! Završavamo sve poslovne obaveze brzo, lako i efikasno, kako bismo već od 18h bili u svom omiljenom baru sa prijateljima. Noć je mlada; još uvek ne znamo gde će nas odvesti, zato nepogrešivo biramo komade od crne kože koji nas prosto asociraju na dobar provod. A, HONOR Magic V2 tu je da naše veče učini jednako magičnim!

PROMO

Najnovije