Butter-yellow odelo Dakote Fanning savršen je tranzitni komad iz proleća u leto

Ova kul nijansa ne ide nigde.

Puter žuto odelo

Želite da demonstrirate poslovni šik, dok istovremeno izgledate lepršavo kao da biste svakog trenutka mogli da zaplešete na polju makova? Uskočite u puter žuto odelo sa prslukom.

Dakota Fanning ima savršen savet za prelazni komad koji nas sa stilom uvodi u tolije mesece. Da, u pitanju je odelo boje putera, sastavljeno od ultrapopularnog prsluka sa providnim belim dugmićima, i krojenih pantalona koje je presavila na dnu jer su predugačke.

Dakota je nosila set uz neke klasične komade: bele platforme, crnu kožnu torbu i crne naočare sa crvenim staklima. Kao i obično, svoju plavu kosu nosila je puštenu, ravnu, i imala je prirodni makeup i sjaj na usnama.

Puter žuto odelo

Ove godine, dizajneri kao što su Loewe, Miu Miu, Sandy Liang, Philip Lim, Bevza, JW Anderson i Burberry, uključili su puter žutu boju u svoje revijalne kolekcije. A Dakota, koja promoviše svoj horor film The Watchers, samo je poslednja viđena zvezda koja je prihvatila ovu nežnu nijansu, a koja se pokazala kao buster-boja serotonin u ovom sezonskom trendu.

Jennifer Lorens nedavno je osvežila svoj street style outfit dodacima kremasto-žute boje, EmRata izvukla je jaknu od veštačke kože u toj boji za prolećnu šetnju Njujorkom, Selena Gomez pokazala je svoj puter žuti manikir na Instagramu, a Aubrey Plaza je nosila tu boju na ovogodišnjim Emmyjima – u obliku svilenkaste haljine koja je postala viralna.

Foto: Profimedia

Najnovije