Harper's Bazaar Srbija

Dragana Ognjenović predstavila novu kolekciju za proleće/leto 2023

D R A G A N A   O G N J E N O V I Ć  SPRING SUMMER 2023 kolekcija je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretela i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

Boje SPRING SUMMER 2023 kolekcije su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.

Make up Inglot tima je nežan, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot lip tint 39  i olovke za usta 311u jarko narandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra u izvedbi Paola hair style, Salona Cut i Salona na vodi.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji, su posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

Celu kolekciju pogledajte u galeriji ispod.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije