Esencija stila – Perwoll Fashion Week Digital

Program Perwoll Fashion Weeek Digital sinoć je započeo emitovanjem specijalnog filma BFW exhibition – Fashion & Accessories kojim je predstavljena nova kolekcija LILU obuće. Danijela Biškup dizajnerka koja stoji iza ovog brenda, tradicionalno svoje modele kreira u malim serijama ili čak kao unikatan par i zasluženo je pozicionirala svoj rad kao jedan od najpoznatijih domaćih brendova obuće sa dizajnerskim potpisom. Svoje modele izlaže u IDENTITY radnji u Beogradu, zajedno sa Jelenom I Svetlanom Proković – JSP, poznatim dizajnerkama garderobe. Danijela nema ništa protiv trendova, ali ih ne prati po svaku cenu. Postoje tipovi obuće koja je stalno zastupljena u asortimanu, poput salonki i baletanki, ali uvek ima modela koji je apsolutno izdvajaju i razlikuju od svih ostalih.

Svojevremeno je izjavila da je najvažnije što je naučila o modi to da za cilj ima da napravi model cipela koji će žene želeti da imaju zbog lepote i dizajna, a ne zato što treba da ih obuju.

U nastavku programa Perwoll Fashion Week Digital su emitovani specijalno editovani video materijali Ana Trošić Trajković,  Noizz Fashion Award, Mionetto Style Academy, Get Up Jasmina Vujović i Budislava.

Sve materijale, ukoliko ih niste ispratili premijerno, možete pogledati na youtube kanalu FashionWeekBelgrade!

Foto: Đorđe Tomić

Pročitajte još

Pročitaj još