Lanvin predstavlja kolekciju protkanu ironičnim retro stilom i izobiljem perja

Nakon nekoliko godina, Bruno Sialelli je konačno pokazao svoje pravo lice u brendu Lanvin.

Njegove prve kolekcije za modnu kuću bile su oličenje rada u brendu Loewe i podsećale su na stil Jonathana Andersona. Međutim, po svemu sudeći dizajner se sada oslobodio tog uticaja i spreman je da krene dalje, konačno vraćajući pažnju javnosti i svoje lojalne klijentele.

Bivši kreativni direktor modne kuće Lanvin bio je Alber Elbaz i uvek su se njegove revije iščekivale sa velikim nestrpljenjem. Po svemu sudeći, taj deo istorije se ponavlja. 

Umesto klasične revije, Bruno Sialelli je priredio zabavu u hotelu - uz ples, muziku (soundtrack je bila Rich Girl Gven Stefani) i naravno haljine. A upravo je to potrebno u ovim teškim vremenima.

Kolekcija brenda Lanvin sadrži čitav arsenal neophodnih stvari za odlazak na raskošnu zabavu - perje, kristale, ogromne mašne, leopard print. Zajedno sa animal motivima, kolekcija takođe sadrži print u retro stilu koji prikazuje ruževe koje je lansirala sama legendarna Jeanne Lanvin. Logotip brenda takođe je postao značajan detalj stajlinga i krasio je haljine i torbe.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još