Harper's Bazaar Srbija

Najbolja izdanja sa muške nedelje mode u Milanu

Ovu modnu godinu započela je nedelja muške mode u Milanu koja je juče završena, a mi vam donosimo najnovije trendove koje su nam servirali Italijani

Ako se po jutru dan poznaje, a modna godina po prvoj nedelji mode, mislimo da svi ljubitelji najlepše industrije na svetu mogu da otvore šampanjac i da proglase slavlje. Sudeći po onome što smo imali prilike da vidimo u italijanskoj prestonici mode, lepota jednostavnosti i vrhunske izrade biće zaštitni znak 2023. godine. Barem kada je muška moda u pitanju.

Imali smo prilike da vidimo mnoga eminentna imena kao što su JW Anderson, Prada, Fendi, Gucci, Emoporio ali Giorgio Armani koji su nam prikazali veličanstvene komade. Ljubičasta boja suvereno je vladala Italijom, dok su jednostavni krojevi, naglašene kragne i oversize modeli dominantni trendovi koje ćemo viđati od jeseni svuda.

Kako biste slikovitije imali prilike da vidite o čemu govorimo, predlažemo vam da u galeriji ispod pogledate šta su nam kreativci ovih modnih kuća pripremili i šta ih je nadahnulo za baš ovakve kolekcije.

P. S. Možda vam otkrijemo i ko je dizajnirao najnoviju Gucci kolekciju, a nije Alessandro Michele.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije