Najspektakularnija Mona revija do sada o čijoj kolekciji će se tek pričati

Pored ženske kolekcije za jesen/zimu, domaći modni brend Mona predstavio je beogradskoj publici i prvu kolekciju cipela i čizama. Mona je ove sezone svoju želju za kompletiranjem sofisticiranog stila i ljubav prema italijanskom kvalitetu, iskazala kroz seriju prefinjenih modela obuće.

U industrijskoj zoni Luke Beograd, Monina modna pista zasijala je usred ogromne mračne Hale, diskretnom dimnom zavesom naglašavajući spektakl koji će se upravo odigravati pred našim očima. Harper’s BAZAAR tim sa oduševljenjem ispratio je jednu od najboljih revija predstavljenih na našim prostorima, iz prvog reda beležeći svoje favorite.

Vibrantne boje kaputa koje prkose zimi, pojasevi koji ističu seksepil, kožni komadi uskih silueta I mini krojeva, suptilni monogrami koji krase odeću, krzno, prenaglašene naramenice i oversized floralni detalji prikazani su u novoj – i možda i najboljoj Moninoj kolekciji do sada.

Ovom utisku zasigurno je doprinela i prva kolekcija Mona cipela i čizama, koja nas je u potpunosti ostavila bez daha. Vanvremenski komadi dobili su moderne obrise detaljima kao što su velika metalna, logo M šnala i diskretni kaišići na prednjem delu cipele i kroko print na čizmama u crnoj, braon, oker žutoj – i našem favoritu – must have teget boji.

Obožavane Mona torbe pratile su svaki outfit a zvezda kolekcije bila je i nova IT torba: Candy model u pink, crvenoj, tirkiznoj, crnoj i nama omiljenoj – oker boji.

Reviju je, nakon Milanske nedelje mode, zatvorila naša čuvena manekenka Nikolina Vrekić, u crnom kaputu sa zlatnim kopčama i Harper’s Bazaar top komadima: teget čizmama preko kolena i oker Candy tašni.

Uz sjajne kreacije, reviju su obeležile i brojne javne ličnosti i ambasadori brenda, kao što su Sara Jo, Dunja Jovanić i Filarri. Za sjajnu završnicu postarao se bend GIF i frontmen grupe Joca Ajkula, koji je usijanu energiju digao do same erupcije utisaka i nezaboravnog provoda.

Foto&Video: Raaw media

Najnovije