Harper's Bazaar Srbija

Puno materijala od kože na Mugler reviji

Nakon milanske nedelje mode, gotovo je već materijal od kože zabeležen kao trend sledeće sezone. Italija ima previše modnih kuća koje su započele proizvodnju kožnih proizvoda, tako da vas ne treba iznenaditi činjenica da je ovaj materijal uvek u trendu na lokalnim pistama.

Ipak, od francuskog Mugler brenda, to nije bilo očekivano. S tim u vezi, modna kuća kreirala je kapute, pantalone, haljine i čarape – naravno, od kože.

Casei Cadvallader, kreativni direktor Mugler brenda, nastavlja da radi ono u čemu je dobar, i što mu očigledno polazi za rukom. Bez prebacivanja fokusa sa ženskog tela, naglašavajući i preuveličavajući, ali u okviru njegovih uobičajeno lepih linija i proporcija, pronalazi nove načine da reprodukuje, i ispuni istu poznatu siluetu.

Glavne zvezde kolekcije, pored kožnih stvari, bile su uske prozirne haljine gustih crnih akcenata koje prekrivaju strateški važna mesta i istovremeno menjaju oblik i crtaju nove apstraktne oblike.

U slučaju da ste propustili naše prethodne izveštaje sa nedelje mode, OVO su najbolje odevne kombinacije revija u Parizu.

Najnovije