Slip haljine sa krznenim čizmama i modna pista u Alpima na reviji Miu Miu

Kako se oblačiti na skijalištu - i još mnogo toga!

Nakon prve najave Miu Miu revije, svi su pomislili da će videti još jednu kolekciju odeće za ljubitelje planinarenja i aktivnosti na otvorenom - ipak, slike i video snimci okarakterisani planinskim padinama prekrivenim snegom, nisu ostavile prostora za sumnju.

Sa pandemijom COVID-19 koja je ograničila modnu industriju, brendovi su bili primorani da postanu kreativni, pa se baš zato Miu Miu se uputio u srce Alpa, predstavljajući smelu i živopisnu kolekciju jesen/zima 2021 naspram snežnog pejzaža.

Poigravajući se materijalima poput eko krzna, heklanim i teškim vunenim komadima, kolekcija kombinuje praktičnost i visoku modu. Kao kontrast sportskim i utilitarističkim nagoveštajima, delikatnost i intimnost prenose se i kroz odeću od svile i čipke. „Snaga i krhkost, hrabrost i agresija. Realnosti unutar svih naših maštarenja. Praktično fantazija“, - navodi Miu Miu.

Kolekciju prati film koji je stvorio M/M (Paris) i snimatelj Benjamin Kracun, prateći potragu kroz Alpe, hvatajući likove koji polako grade međusobni odnos.

Pogledajte kolekciju Miu Miu za jesen/zimu 2021. nazvanu “Brave Hearts” u video snimku.

lofficiel.co.uk/hypebae.

Pročitajte još

Pročitaj još