Harper's Bazaar Srbija

Spajanje CONTRASTA za kreiranje savršenstva: Zavirite u novu kolekciju Ines Janković

Modnom revijom u filmskom studiju, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti i medija, dizajnerka Ines Janković obeležila 12 godina umetničkog rada.

Brend Ines Atelier, predvođen talentovanom srpskom dizajnerkom Ines Janković, ponovo je osvojio ljubitelje mode svojom najnovijom kolekcijom nazvanom CONTRAST. Ova revija je savršena kombinacija minimalizma i sofisticiranosti, što je još jednom potvrdilo sposobnost naše dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu i samopouzdanje žena.

Ines je pronašla inspiraciju za kolekciju CONTRAST u suprotnostima koje su deo njenog života i stvaralaštva.

“Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno prepoznata – u venčanicama koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Nadalje sam tragala za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i otuda mi u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja”, otkrila je Ines.

Na čelu art direktive zajedno sa Ines bio je Marko Ivković, a srpska dizajnerka ističe da CONTRAST nije samo moda, već poziv na unutrašnje putovanje i prihvatanje sopstvenih suprotnosti. Jer, na kraju krajeva, to je ono što nas čini jedinstvenima – sposobnost da pomirimo sve naše kontraste u jednu celinu.

Inesini dizajni odlikuju se visokim standardima kvaliteta, kombinujući klasičnu eleganciju sa modernim pristupom. Njeni kreacije su prepoznatljive po statement komadima koji su omiljeni među najstilizovanijim ženama regiona. Sa minimalističkim pristupom kao osnovom, Ines Janković i njen tim uvek imaju na umu savremene potrebe i želje žena, te se trude da njihove kreacije odražavaju njihov stil života.

Modna revija, održana u filmskom studiju, imala je Jasnu Đuričić kao glavnu zvezdu koja je na zanimljiv način predstavila kreacije kojima Ines Janković obeležava 12 godina umetničkog rada.

Među poznatim ličnostima koje su uživale u reviji bile su i Jelisaveta Teodosić, Sara Jo, Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Danijela Dimitrovska, Igor Todorović i mnogi drugi.

Najnovije