Sofia Coppola otkrila sa kojom Chanel tašnom se vratila u društvo!

Rediteljka SOFIA COPPOLA o torbi koja je označila njen povratak u društvo.

Moj lični stil je inspirisan filmovima koje gledam. Obožavam Romy Schneider u Viscontijevom filmu The Job. Kostime je radila Chanel. Takođe volim glumice Anouk Aimée i Capucine jer su uvek izgledale prefinjeno.

Na žalost, usled dobro poznate situacije cele prošle godine sam živela u trenerkama i starim Levi’s farmerkama. Boravila sam u Napa dolini, gde sam odrasla i iskreno nisam očekivala da ću biti van grada toliko dugo, tako da sam nosila relativno mali broj odevnih komada. Osim platnene vrećice, torbu nisam ni nosila.

U maju sam proslavila rođendan i htela sam da se počastim nečim, te sam odlučila da kupim Chanel 11.12 tašnu od teget-ružičaste pletenine. Mislim da je slatka i u isto vreme šik, i samim tim savršen detalj za povratak u grad i društvo. Volim da razmišljam o povratku u Njujork i Pariz i nošenju lepih stvari i tašni. I dalje se nisam navikla na odevanje, tako da čak i kada imam neku jednostavnu odevnu kombinaciju, dobra tašna bude savršen detalj.

Dopada mi se što Chanel radi klasične modele tašni u zabavnim i mladalačkim materijalima. Manje su ozbiljne, a opet su značajne da ih jednog dana dam ćerkama da ih nose. Sada kada dug vremenski period nisam kupovala, zaista je značajno kupiti manje, a kvalitetnije.

Poznata rediteljka Sofia Coppola ima dugogodišnju vezu sa kućom Chanel. Kao tinejdžerka je stažirala pokraj čuvenog Karla Lagerfelda.

Redakcija magazina Harpers BAZAAR

Photo: Profimedia, Promo

Najnovije