Harper's Bazaar Srbija

5 razloga zašto volimo onlajn plaćanje

Nije svejedno kako plaćate. Visa nudi pogodnosti zbog kojih nam je danas lakše nego ikada da se odreknemo gotovine i prepustimo se uživanju.

Futuristički filmovi su oduvek u modi. Decenijama predviđaju dolazak neverovatnih izuma kao što su leteći automobili, putovanje kroz vreme i društvo bez gotovine, ali ta budućnost nikako nije dolazila. Sve do sada.

Posle iskustva socijalnog distanciranja i plaćanja na daljinu, više nego ikada razmišljamo da se odreknemo gomile zgužvanih novčanica i damo šansu digitalnim plaćanjima a Visa nudi pogodnosti zbog kojih će vam izbor „keš ili kartica“ biti još lakši i zato #HowYouPayMatters itekako ima smisla u našoj svakodnevnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visa Srbija (@visa.srbija)

Gotovinu je lako izgubiti. Bez obzira da li vam novčanice ispadnu iz džepa na ulicu, isperu se zajedno sa farmerkama, nestanu iz kuće ili hotelske sobe, jednom kad keša nema, nema ga zauvek. Ali, kada dodate svoju Visa kreditnu, debitnu ili pripejd karticu na aplikaciji ili sajtu koji to omogućavaju, prestaju sve brige.

Kada pričamo o pogodnostima, Visa kartice su u prednosti nad gotovinom, jer nude nagrade kada kupujete kod izabranih trgovaca. Poštedite sebe provlačenja kroz rafove, čekanja pred kasom i na kraju, preteških kesa. Sve su ovo odlični razlozi za poručivanje putem maxi.rs. Platite onlajn Visa karticom i za svaku kupovinu preko 6.000 dinara dobijete digitalni vaučer od 500 dinara za narednu kupovinu. Na vama je samo da pozovete goste i pripremite im nezaboravne ukuse.

Ako pak nemate vremena za kuvanje, većini nas je prva misao za hranu – Glovo. Ustvari, pomoću ove aplikacije možete naručiti gotovo sve, od handcrafted sladoleda i uvoznog vina do omiljene kreme za lice ili seta za putovanja iz apoteke. Još bolje je ako se bacite u istraživanje šta je sve u ponudi. Bićete oduševljeni maštovitim izborom a možda ćete otkriti i stvari za koje još niste ni čuli. Platite Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticom poslednjih 7 dana svakog meseca do kraja godine i dobijate promo kod u vrednosti od 300 dinara koji možete iskoristiti za narednu narudžbinu.

Danas se može uživati u utakmicama, serijama, televizijskim premijerama i klasičnim filmovima, pratiti informativni i šou programi kad god i gde god poželimo, i to na svim ekranima, od velikog televizijskog do malog, na mobilnom telefonu. Isto važi i za plaćanje mesečnog računa. I to je moguće iz udobne fotelje, a ako račun za SBB platite Visa karticom online putem Moj SBB portala, omogućeno je 200 dinara popusta na naredni račun.

Budućnost je stvarno stigla, čim iz automobila, aplikacijom Drive.Go možemo platiti gorivo na benzinskoj pumpi, jednim klikom, bez odlaska na kasu. Ako plaćate Visa karticama, dobijate popust od 3 dinara po litru.

Pružite sebi više vremena! Tražiti novčanik po tašni, prebrojavati novčanice za račun…- postalo je zamorno, zar ne? Kada koristite Visa karticu, svega par klikova i nekoliko sekundi deli vas od stvari koje želite. I, sve vam stiže na kućna vrata ili vas spasava od čekanja u redu za plaćanje.  

Da li su vam ikada rekli da nekontrolisano trošite novac? Osim ako ne volite da nosite novčanik pun novca i računa, o trošenju gotovine se teško vodi računa i završava u dugovima koji će vas neprijatno iznenaditi. Međutim, pomoću Visa kartice lako je tačno pratiti gde i kada je izvršena svaka kupovina.

Uživajte u dodatnom vremenu, sigurnosti i pogodnostima, jer vam plaćanje onlajn Visa karticom to u potpunosti omogućava.

Tekst: PROMO

FOTO: Shutterstock, Visa Srbija Instagram, Screenshot Drive.Go aplikacija

Najnovije