Harper's Bazaar Srbija

Doček kod kuće? Izaberite haljinu u kojoj ćete sa stilom ispratiti 2020. godinu

Ova godina je po svemu bila drugačija od prethodnih. Navikavanje na „novo normalno“ je nastupilo brzo i efikasno, a za sobom ostavilo nostalgiju za starim, bezbrižnim navikama. Bliži se kraj godine prekrivene maskama i iako proslave deluju pomalo apstraktno, ništa nas ne sprečava da u 2021. uđemo šik i sa stilom.

Kako su sniženja počela, ne sumnjamo da ćete pronaći svoju idealnu haljinu za kraj godine.

Bez obzira na situaciju, svečani momenat ne bi trebalo da izostane, a na nama je da sa osmehom provedemo novogodišnju noć, punog srca čekajući ono najbolje što tek dolazi.

Izdvojili smo nekoliko interesantnih haljina koje bi mogle da ulepšaju vaše novogodišnje veče, bez obzira za koju varijantu „proslavljanja “ ste se opredelili.

Ležeran stil je doživeo kulminaciju ove sezone. Oversized modeli, široke haljine i dugački kaputi se omiljeni komadi iz uličnih hronika.  Ako pratite stil urbanih devojaka, znate da su plisirane suknje, dugačke i midi haljine važne stavke u garderoberu. Udobnost, kao najvažniji kriterijum pri izboru u street style kombinacijama.

Prva asocijacija na novogodišnje veče je mnogima haljina sa šljokicama. Glamur i sjaj novogodišnje večeri prenesen na tkaninu.  Stavovi oko šljokičavih haljina su podeljeni – od onih koji komentarišu da su neprimerene ili kič, do onih koji nijedan glamurozni događaj ne propuštaju bez istih. H&M je ove godine izdvojio liniju haljina sa šljokicama koje mogu biti odličan izbor za svečane događaje.

Ako baš i niste ljubitelj šljokica, a želite dozu sjaja na haljini, ove haljine A kroja bi bila prava opcija.

Najnovije