Harper's Bazaar Srbija

Glavni aksesoar sezone: gde kupiti najmodernije rukavice

U savremenoj stvarnosti, rukavice nisu postale moderan dodatak, već pre iznuđena potreba.

Ali ovaj trend (poput predosećanja) pojavio se i pre pandemije i postao je jedan od glavnih za  sezonu jesen/zima 2020/21. Dizajneri su ih ponudili kao dodatak večernjoj odeći, inspirisani estetikom prošlosti, a moderne osobe su taj trend transformisale u svakodnevni – i počele da nose rukavice čak i uz ležeran izgled.

Stoga, slobodno nosite rukavice sa košuljama, majicama, jaknama i slip haljinama – look će zagarantovano postati spektakularan.

Maštarije dizajnera bile su beskrajne: tu su bile rukavice od perli, ženstvena čipka i odvažne rukavice od lateksa. Takođe vam ne savetujemo da se ograničite samo na standardne tamne modele: pogledajte bogate nijanse i netrivijalne materijale – na primer somot, kao što predlaže MM6 Maison Margiela. Ako planirate da nosite rukavice samo sa gornjom odećom, izaberite kožne opcije u jarkoj paleti: indigo, poput Saint Laurent, crvene, poput Gucci ili trendi animal print. Mogu se lako stilizovati sa basic odećom, ali čine uobičajeni svakodnevni izgled složenijim.

Za društvene događaje pogodni su modeli sa uzorkom ili štampom – takve modele možete naći u kolekcijama Dries Van Noten i Marine Serre.

Predloge pogledajte u galeriji fotografija!

foto:harpersbazaar.ru

Najnovije