Harper's Bazaar Srbija

HONOR pametni sat sa baterijom koja traje i do 14 dana!

Pametni sat je postao nezamenljivi asistent koji je sa nama na svakom koraku, a malo je reći da se osećamo izgubljeno kada primetimo da se baterija prazni…

Iako nam je pametna tehnologija donela brojne prednosti, poput konstantne dostupnosti, povezanosti sa ljudima i drugim uređajima i olakšanja u njihovom upravljanju, mnogi će se složiti da su pametni satovi do sada imali jedan veoma veliki nedostatak – kratko trajanje baterije. Upravo to je kompanija HONOR, jedan od najvećih brendova pametnih telefona i uređaja odlučila da promeni, kada je objavila početak prodaje svog najnovijeg pametnog sata, HONOR Magic Watch 2, od kog nećete poželeti da se odvojite kada ga prvi put stavite na ruku.

Ovaj sat pokreće Kirin A1 procesor, a neke od najinteresantnijih karakteristika koje će privući sve ljubitelje gedžeta i zdravog života su praćenje otkucaja srca, putanje, brzine ili udaljenosti, brojni fitnes režimi, praćenje kvaliteta sna, nivoa stresa, reprodukcija muzike, a od sada i baterija koja može trajati i do 14 dana.

Više od gedžeta za ljubitelje fitnesa

HONOR Magic Watch 2 predstavlja savršenu kombinaciju estetski atraktivnog aksesoara i fitnes partnera koji će se pobrinuti da uvek stignete do ciljeva koje ste sebi postavili. Ovaj pametni sat poseduje čak petnaest fitnes režima, može reprodukovati muziku, obavljati pozive, pratiti vaše otkucaje srca, kvalitet sna, nivo stresa i još mnogo toga…

Za ljubitelje sporta, HONOR Magic Watch 2 će biti neodoljiv zbog mogućnosti precizne geolokacije korisnika, bilo da ide u šetnju po prirodi ili vežba u teretani. Brojni režimi za vežbanje su deo njegove ponude, uključujući vožnju bicikla na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, trčanje, hodanje, planinarenje, plivanje i mnogo toga drugog.

Ljubitelji trčanja i oni koji se rado pripremaju za savladavanje maratona biće oduševljeni sa trinaest treninga za trčanje, od početničkog do naprednog. Uz maksimalno opterećenje sata, njegova baterija će trajati minimum sedam dana, bez dopunjavanja.

Svi podaci i parametri koji su korisnicima dostupni nakon određene aktivnosti ili treninga mogu im pomoći da prevaziđu sebe, poboljšaju svoje rezultate, zdravlje i kvalitet života. Ono što je takođe veoma interesantno za sve ljubitelje sporta – virtuelni trener će nakon svake fizičke aktivnosti preporučiti neophodno vreme za oporavak, budući da je zdravlje i bezbednost korisnika na prvom mestu.

“Lica” prema vašem raspoloženju

Bilo da se spremate za večernji izlazak, radni dan ili napeti trening u teretani, HONOR Magic Watch 2 će se poput kameleona transformisati i uklopiti uz vašu odevnu kombinaciju, ideju, stil ili trenutno raspoloženje. Kao pozadinu svog ekrana možete staviti I svoje omiljene fotografije. U okviru aplikacija HUAWEI Health, korisnici mogu postaviti fotografije koje žele preko opcije „bookmark My Faces“ i odabirom fotografija iz galerije kreirati potpuno personalizovan izgled svog pametnog sata.

I za sport i za opuštanje

Smart watch HONOR MagicWatch 2 dolazi u 2 veličine, 46 i 42 milimetra, kao i u dve varijante – sa braon kožnim kaišem i crnim sportskim. Veći sat od 46 mm poseduje bateriju koja može raditi i do 14 dana, u određenim uslovima, dok manji sat može izdržati oko nedelju dana bez punjenja. Pored toga, kaiš na HONOR Magic Watch 2 satu skida se veoma jednostavno, pa tako korisnici mogu poručiti kaiševe sa različitim dizajnom i praktično imati drugi izgled sata za svaku priliku.

Uparivanje sa mobilnim telefonom

Nakon preuzimanja najnovije verzije mobilne aplikacije HUAWEI Health sa Google Play prodavnice Huawei App galerije, neophodno je da korisnici registruju HUAWEI ID i aktiviraju Bluetooth konekciju na telefonu. Sat se pokreće dužim zadržavanjem dugmeta na vrhu. Nakon toga, neophodno je da korisnici otvore mobilnu aplikaciju HUAWEI Health i u desnom gornjem uglu odaberu opciju „Add“, zatim izaberu svoj sat i selektuju opciju „Pair“.

Pozivanje bez mobilnog telefona

Nakon povezivanja pametnog sata sa mobilnim telefonom korisnici bez problema mogu obavljati telefonske pozive do 50 metara udaljenosti od telefona, ili pomoću Bluetooth slušalica, kao i pomoću integrisanog zvučnika na HONOR MagicWatch 2 pametnom satu (na verziji od 46 mm). Korisnici takođe mogu dodati svoje omiljene kontakte radi lakšeg pozivanja.

HONOR Magic Watch 2 je savršeni poklon koji možete podariti sami sebi ili svojim dragim osobama, jer predstavlja savršenog pratioca koji će biti uz vas svakog dana, a dostupan je za kupovinu kod svih mobilnih 

Najnovije