Harper's Bazaar Srbija

Kožne jakne nosimo i ovog proleća

Shop BAZAAR

Kožna jakna predstavlja jedan od ultimativnih ključnih komada, koji sa svakom sezonom menja formu, ali u suštini ostaje isti i dosledan buntovnim korenima. Sa zadovoljstvom smo prigrlili sve stilske varijacije ove sezone, od jakne bez kragne, brendova Diesel i Patrizia Pepe, pa do one naglašenih rukava u izvedbi Simona Jacquemusa. Nemoguće je ne odoleti magiji modnog bunta.

Univerzalnost kožnih jakni leži u njihovoj sposobnosti da se lako prilagode od dnevnih do večernjih izlazaka, dodajući dozu oštrog stila svakom odevnom kombinacijom. Bilo da se kombinuju sa farmerkama i majicom za ležeran dnevni izgled ili preko haljine za noćni izlazak, kožne jakne su ključni komad koji nikada ne izlazi iz mode.

Prada

Jedan od razloga zbog kojih kožne jakne ostaju tako popularne sezonom za sezonom je njihova sposobnost da izazovu osećaj bunta i stav. One su više od običnog odevnog komada; one su simbol individualnosti i samopouzdanja. Dok prihvatamo promene koje donose sezonski trendovi, jedno ostaje nepromenjeno: kožna jakna. Njen vremenski neodoljiv šarm i buntovni duh čine je neizostavnim komadom u svakom garderoberu.

67041507_99_B

Editor’s Pick

Mango

Kožna bomber jakna

Bershka 6.590

Editor’s Pick

Bershka

Iskrzana bajkerska jakna

Victoria Beckham

Editor’s Pick

Victoria Beckham

Oversized kožna jakna

Patrizia Pepe 535e

Editor’s Pick

Patrizia Pepe

Kožna bajkerska jakna sa vidljivim šavovima

Jacquemus

Editor’s Pick

Jacquemus

La veste Obra cuir kožna jakna

dsa10670-0pfah-9xx-4_66284

Editor’s Pick

Diesel

Kožna jakna sa kragnom

Foto: Profimedia, Promo

Najnovije