Trend alert! Ove sezone nosimo bermude

Shop BAZAAR

Mislite da su bermude samo trend? Razmislite ponovo. Evo gde da pronađete svoje i kako da ih stilizujete.
Kada je u pitanju prozračna i šik letnja moda, vreme je da razmislite dalje od konvencionalnih izbora. Bermude su se vratile, i tu su da ostanu! One su sveža, elegantna i savremena alternativa tradicionalnoj odeći. Sa svojum uglađenim, ali opuštenim izgledom, bermude vam omogućavaju da napravite modni outfit dok vam je udobno na toplijim temperaturama. Postoji toliko načina za stilizovanje bermuda: casual, kancelarijski, moderan, spreman za plažu, formalan… lista se nastavlja i nastavlja.


Najbolje bermude imaju duže unutrašnje šavove koji sežu jedan do dva inča iznad kolena. „Potekle su od ranih 1900-ih kada su oficiri na Bermudskim ostrvima zahtevali hladniju opciju od pantalona pune dužine dok su radili u toploj klimi“, objašnjava stilistkinja iz Toronta Jaclyn Patterson.Bermude su preplavile kolekcije za proleće-leto 2024. koje smo pratili tokom nedelje mode u septembru i oktobru prošle godine. Modne kuće su inkorporirale bermude i šorceve svih vrsta u svoje linije, eksperimentišući sa različitim dužinama i stilovima. Možete naći bermude od svih materijala, za potpuno različite prilike. Lanene bermude sa laganom, prozračnom tkaninom i opuštenom, ali prefinjenim siluetom savršene su za toplije dane. Ključ za stilizovanje bermuda je udobnost uz dodavanje primesa ličnog stila. Mešajte i kombinujte različite komade iz svoje garderobe da biste kreirali outfit koji odiše opuštenom sofisticiranošću i iskazuje vaš moderan osećaj. Bez obzira na to da li idete u kancelariju ili se sastajete sa prijateljima, bermude mogu biti ključni za vaš go-to look.


Bermude su definitivno sofisticiran način da iskažete svoj stil, a da pritom zadržite profesionalni izgled. Uparite ih sa košuljom, elegantnom bluzom, mokasinama, sandalama. One takođe, omogućavaju lagani prelazak iz formalnog na elegantan izgled posle posla.

bermude

MARELLA

GOMMA bermude

21.490,00 RSD

17.192,00 RSD

bermude

WEEKEND MAX MARA

BELBO bermude

24.890,00 RSD

bermude

Gucci

Elegantne bermude

157.000,00 RSD

bermude

zara

Teksas bermude srednje visokog struka

2.990,00 RSD

bermude

zara

Bermude od mešavine lana

2.990,00 RSD

bermude

LUISA SPAGNOLI

Lanene ženske bermude

22.990,00 RSD

16.093,00 RSD

Foto: Promo, Profimedia

Najnovije