Harper's Bazaar Srbija

Promenada Novi Sad & Harper`s Bazaar rođendanski šoping vodič

Smešten na 49.000 kvadratnih metara, sa 160 renomiranih domaćih i svetskih brendova, tržni centar Promenada Novi Sad jedinstvena je destinacija u Srbiji u kojoj ćete obaviti najbolju kupovinu. Promenada slavi dve godine, i tim povodom predstavljamo vam vodič za kupovinu, u kome ćete pronaći must-have ključne komade, koji će vašu modnu jesen učiniti neodoljivom i za pamćenje. Promenada Novi Sad i Harper’s Bazaar Srbija će vam pomoći u tome.

1. Steve Madden salonke, 11.990 dinara

Potpetice od lakovane kože u neutralnoj boji pozivaju da im se obrati pažnja. Ne samo da ćete ih vrlo lako uklapati uz svaki stajling, bilo da je on dnevni ili večernji, nude boja salonki će vaše noge učiniti vizuelno dužim. Ko ne voli da se oseća atraktivno?

2. Yves Saint Laurent Libre, Parfimerija Jasmin, 15.190 dinara

Budite slobodne da živite život po svojim pravilima. Floralni miris kombinuje esenciju lavande iz Francuske sa senzualnim marokanskim cvetom narandže i kreira jedinstvenu cvetnu fuziju. Miris je namenjen damama koje znaju šta žele… i kako to da dobiju.

3. Tom Ford naočare za sunce, Optiplaza, 47.200 dinara

U maniru holivudske dive privlačite pažnju kud god krenete. Bićete zapažene sa naočarima za sunce jednog od najvećih kreatora koji je sinonim za seksepil. Tom Ford optika od jednostavnog stajlinga pravi senzaciju.

4. Karl Lagerfeld košulja, XYZ Premium Fashion Store, 26.390 dinara

Koliko god je zabavno pratiti modne trendove, moramo blagu prednost dati stilskim klasicima. Od svih njih najviše se ističe jednostavna, bela košulja koju ćete nositi u bezbroj prilika i stilskih varijacija.

5. Scotch & Soda muški mantil, Fashion & Friends, 28.990 dinara

Jedini razlog zbog kog bismo se eventualno radovali novembarskom pljusku jeste prilika da ponesemo kišni mantil koji oduševljava koliko je elegantan, jednostavan, a opet sofisticiran i namenjen muškarcima koji pre svega cene kvalitet i vanvremensku eleganciju.

6. Under Armour duks, 5.790 dinara

Pružite podstrek vašim sportskim aktivnostima uz modne komade koji će vas stimulisati da trenirate i da savladate nove izazove.

7. Tommy Hilfiger muška jakna, 30.990 dinara

Istinsku privrženost brendu koji volite iskažite tako što ćete poneti odevni komad na kom jasno piše ime marke koja vam je srcu bliska. Srećom po vas, Tommy Hilfiger je ove sezone predstavio perjanu jaknu u bojama američke zastave sa logoima brenda u vidu grafičkih detalja.

8. Zara pantalone, 3.990 dinara

Kada ste odabrali savršenu duksericu za jesen, sasvim je legitimno da je uklopite sa pantalonama iste nijanse čime ćete napraviti komplet. Stajling zaokružite belim patikama ili čizmama sličnih nijansi.

9. Timberland kapa, 3.690 dinara

Postoji jedan modni detalj kog se najradije setimo kada ga zaboravimo, a tada prestaje da bude aksesoar i postaje najbitniji deo našeg zimskog garderobera. Vunena kapa u tamnoplavoj boji jednako je privlačna za uklapanje sa tamnim tonovima, koliko i sa neutralnim nijansama.

 

10. Stradivarius suknja, 2.290 dinara

Neodoljivi karneri učiniće jednostavnu formu mini-suknje dramatičnom. Igrajte se stilskih kontrasta i kratku suknju ponesite sa dugačkim mantilom. Najefektnija će biti kada je nosite i uklopite sa srodnim koloritima, toplih braon nijansi.

Najnovije