Harper's Bazaar Srbija

U čast bejzbolu

Druga po redu kolekcija BOSS X RUSSELL ATHLETIC inspirisana je najpoznatijim američkim sportom.

Kada pomislimo na Milano, moda je jedna od prvih asocijacija. Međutim, nikada ne bismo pomislili da će modna revija biti održana na… terenu za bejzbol. Upravo je to bio slučaj sa revijom kuće BOSS koja je na stadionu van Milana predstavila drugu kapsula-kolekciju sa američkim brendom Russell Athletic, koji je širom sveta poznat kao jedan od prvih koji je popularizovao odeću od pamuka i od pamučne trenerke napravio najbitniji komad street mode. S obzirom na to da je inspiracija za kolekciju bio upravo američki sport, izbor lokacije nas ne čudi.

U duhu američke razonode na stadionu su služene kokice i hot-dogovi, a reviji je prethodio spektakl u vidu benda koji je marširajući izvodio pesmu Eye of the Tiger, zagrevajući posetioce za event koji je sledio. Mažoretkinje su nakon skakanja u vazduh i akrobacija napravile dve kolone između kojih se pojavila Gigi Hadid! Kolekcija je predstavljena na nekim od najpoznatijih imena modelinga. Pored Hadid, na reviji su prošetali Pietro Boselli, Irina Shayk, Adut Akech, James Turlington (prezime je odavno poznato jer mu je tetka nezaboravna Christy Turlington) i Cindy Bruna. Kao dokaz da je kolekcija namenjena mlađoj populaciji poslužio je Khaby Lame, Tik Toker sa neverovatnih 114 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Lame je zatvorio reviju i bejzbol loptice sa BOSS logoom bacao u publiku koja je brojala preko hiljadu posetilaca ovog modnog i sportskog spektakla.

Kolekcija na savršen način oslikava vrednosti brenda BOSS kao zagovornika vanvremenske elegancije i besprekornog kvaliteta sa urbanom energijom američkog brenda Russell Athletic. Neutralne nijanse kamel kaputa i varsity jakni sa zakrpama nošene su sa trenerkama u jarkonarandžastim bojama sa retro logoom. Savršenim balansom između elegantnog i sportskog, kolekcija koja je dostupna širom sveta u odabranim Hugo Boss buticima (uključujući i onaj u centru Beograda) oduševiće ljubitelje mode i sporta.

Žensku kolekciju pogledajte na ovom linku.

Mušku kolekciju pogledajte na ovom linku. 

Najnovije