Harper's Bazaar Srbija

Zašto ne biste… uživali u zajedničkom šopingu

Remiks.com slavi Dan zaljubljenih specijalnim popustima: Who is your Valentine?

U svetu mode i ljubavi granice ne postoje, ni kreativne ni starosne. Dan zaljubljenih je prilika da se ljubav proslavi na poseban način, bez obzira na staž koji se broji. Parovi, svih starosnih doba, imaju priliku da uživaju u zajedničkom šopingu i biranju idealnih odevnih kombinacija koje će ih učiniti posebnim tog dana.

Zreliji parovi mogu da pronađu inspiraciju u klasičnim komadima koji su večni simboli elegancije i ljubavi, poput sofisticiranih mantila, pantalona ravnog kroja i pepito dezena, kao i bluza u kojima se osećaju udobno i samouvereno.

Njihov šoping može biti više od biranja garderobe: to može biti putovanje kroz vreme, podsećanje na romantične trenutke iz prošlosti i stvaranje novih uspomena.

Mlađi parovi, sa svoje strane, mogu da se poigraju sa modom i izraze svoju ljubav kroz smele i moderne matchy kombinacije. Možda će izabrati upadljive boje ili neobične krojeve koji odražavaju njihovu energiju i strast.

Za njih, šoping za Dan zaljubljenih može biti avantura isprobavanja novih stilova i stvaranja zajedničkih priča koje će prepričavati godinama.

Bez obzira na godine i stilove, ljubav je ono što čini ovaj dan posebnim. Moda je samo još jedan način da se izrazi osećaj koji se ne može opisati rečima, već gestovima. Tu na scenu stupa Remiks.com sa specijalnom kampanjom REMIKS LOVERS, kojom nam nudi dodatnih -20% popusta na čitav asortiman, izuzev satova i nakita, od 12.02. do 14.02. Who is your Valentine?

Kreativna direkcija: Mila Đenić @miladuffy
Fotografije: Vladimir Ilić @itsvladimirlilic
Modeli: Ivana Radoman @ivra.r i Aleksa Stojanov @stojanov_aleksa
Stajling: Ana Mićković @ana_mickovic
Frizura: Vasilisa Maljm @vasilisamaljm
Šminka: Jovana Marković @jovana.mua

Najnovije