Harper's Bazaar Srbija

Street style inspiracija za date night outfite

“Fashion can be a form of flirting.”

Romantika se ranije vezivala za devojačku naivnost i kapric, a to je uticalo na način na koji smo se predstavljali na sastancima. U 2023. više ne potiskujemo lični stil za romantične susrete – štaviše, nosimo odeću koja odražava naše zrele perspektive.

Najbolji date night outfiti više se ne vezuju za male crne haljine. Personalizovani stajlinzi koji oličavaju našu suštinu prednjače – i za muškarce i za žene. Prozirni komadi sada imaju isto toliko stilske snage kao midi tenisice, a prsluci su jednako privlačni kao i duboki izrez na haljinama – u zavisnosti od toga ko gleda i ko ga nosi. Bilo da se radi o zanimljivom kroju, proporcijama, ukrasima ili detaljima, moda može biti poseban način flertovanja.

Za večernje okupljanje u vinskom baru, odlučite se za asimetričnu haljinu i sandale sa neutralnom potpeticom. Brza hrana pre filmske večeri? Uparite svoju omiljenu majicu sa kargo pantalonama. Ne postoji pogrešan način za date night outfite, ali ako ste se zaglavili sa idejama, potražite inspiraciju u nastavku teksta.

Prozirni komadi

Mini momenat

Novi kargo vajb

Pencil suknje

Statement prsluci

Rese

Pokažite noge

Asimetrija

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije