10 chic primera koji će vas navesti da nosite vibrantne boje ove jeseni

Dolazak jeseni nije razlog da se rastužite i nosite odeću u neutralnim tonovima.

Topli dani, zabave, a možda i putovanja još su ispred nas, jer se granice postepeno otvaraju. Postoji mnoštvo razloga da obučete svoje najsvetlije stvari. Štaviše, u jesenjim i zimskim kolekcijama dizajneri su takođe pokazali obilje boja! Pa, ako se plašite da ćete pogrešiti (na kraju krajeva, boja je jedna od najtežih stvari u modi), onda uvek možete da koristite vizuelnu pomoć heroina uličnog stila.

Najmodernije devojke na svetu već su isprobale sve glavne trendove i pozirale fotografima, a mi možemo biti samo nadahnuti i slediti njihov primer.

Dakle, najsigurnija opcija je odabir predmeta koji već kombinuje nekoliko svetlih boja: u ovom slučaju prepuštate dizajnerima da misle umesto vas. Druga opcija je dodavanje jarkog dodatka (torba, kaiš, nakit) ili cipela, poput naše heroine, koja je ružičastu haljinu sa printom Balenciaga upotpunila jarko crvenom torbom The Pouch Bottega Veneta.

Sledeće – blok boje: ceo stajling se može kreirati na ovom principu – na primer, jarko narandžaste pantalone i tirkizni pulover, poput jedne od naših heroina.

Generalno, postoji puno opcija, savetujemo vam samo da budete kreativni i pogledate primere street style zvezda.

foto:harpersbazaar.ru

 

Najnovije