Čudno ili zaista kul?: Jennifer Garner u najneočekivanijim rukavicama zime!

Ukoliko želite da skrenete pažnju na sebe, onda ćete definitivno pribeći jednom odvažnom stilskom detalju - svaki modni zaljubljenik to vrlo dobro zna. Međutim, da li je naizgled malo u ovom slučaju ipak mnogo?

49-godišnju glumicu retko imamo priliku da vidimo u elegantnim izdanjima. Od kada se tokom porodiljskog odsustva značajno povukla iz sveta filma, pratimo je na njenom Instagram profilu, gde sa pratiocima uglavnom deli svakodnevne porodične dogodovštine, jer je upravo porodici – koju čini troje dece, maksimalno posvećena.

Njen stajling podrzaumeva mahom kućna izdanja, jeans, trenerke, dukseve i sportske majice, te je zaista pravi presedan, a u ovom slučaju i modna vest, kada dobijemo priliku da bivšu suprugu Bena Afflecka, vidimo u elegantnom zimskom izdanju na ulicama Njujorka.

Jennifer je fotografisana u centru Njujorka na putu ka poslovnom sastanku. Glumicu je bilo teško ne zapaziti zahvaljujući njenom prefinjenom stajlingu, prepoznatljivom osmehu i uvek besprekorno blistavom i zdravom izgledu kose.

Međutim, kada je u pitanju stajling koji je podrazumevao oversized maksi kaput na duplo kopčanje u crnoj boji, ispod koga je provirivala haljina maslinasto zelene boje, uklopljena sa kožnim potpeticama braon tona, jedan detalj se posebno izdvajao, a to su rukavice!

Pletene, sive rukavice sa kontrastnim bordo koloritom na vrhovima prstiju, sam po sebi šarmantan je modni detalj. Međutim, uzevši u obzir da je u pitanju model rukavica koji nema razdovojene prste, poput dečijih i svakako onih namenjenih dečijim sportskim aktivnostima kao što je grudvanje, te u očigleno XL veličini, moramo da priznamo kako nam je ovaj modni izbor glumice u najmanju ruku upitan.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije