Glavni jesenji trendovi sa milanske Nedelje mode

Svetle nijanse, kožni mantili i „baget" torbe.

U Milanu je juče započela dugo očekivana Nedelja mode. Uprkos pandemiji, mnogi italijanski dizajneri odlučili su da ne održavaju digitalne revije, već tradicionalne fizičke, koje nam svima toliko nedostaju.

Nedostajale su nam i hronike uličnog stila, u kojima možete dobiti puno ideja i istaknuti ključne trendove tekuće sezone. I dok nas dizajneri oduševljavaju zanimljivim kolekcijama, street style junaci demonstriraju svoju stilsku odeću u Italiji preplavljenoj suncem, koja se polako oporavlja od koronavirusa.

Italijanke je uvek odlikovao savršeni ukus i stil - čini se da je to od rođenja svojstveno svakoj od njih. Stajlinzi posetilaca revija razlikuju se po svojoj individualnosti, ali neki trendovi se i dalje mogu uočiti. Ove jeseni koža će i dalje biti u modi - izgleda da dugo neće napustiti naše ormare. Štaviše, u izboru kožne galanterije blogerke se ne ograničavaju i biraju najsmelije opcije: već poznatim pantalonama i suknjama dodaju kožne mantile i jakne.

Svetle nijanse su još jedan očigledan trend ove jeseni. To je objavio Pantone Institut za boje, navodeći da će zasićene boje biti u modi u narednim sezonama: narandžasta, ružičasta, plava i zelena. Ove sezone, junaci uličnog stila posvetili su posebnu pažnju dodacima i drugim detaljima u svom izgledu. Torbe neobičnih oblika i boja, obilna količina nakita: zanimljivo prstenje na jednom prstu i ogrlice u više nivoa, cipele zanimljivih tekstura i stilova - od prozirnih salonki i mokasina do masivnih i lakiranih čizama.

M.L.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još