Kako nositi nijansu lavande ove zime - učimo od street style heroina

Najrelevantnije kombinacije!

Tokom hladnijeg i po pravilu mračnijeg doba godine, naša duša žudi za bojama, a nijansa lavande sa lakoćom može ulepšati sivu svakodnevicu... 

Iako ova nijansa nije bila tako popularna do sada, danas je sa sigurnošću možemo uvesti u svakodnevni, pa čak i kancelarijski izgled. Kako nositi predivnu nijansu lavande ove sezone pokazaće nam heroine uličnog stila.

Bež je najpovoljnije okruženje za boju lavande. Street style zvezde predlažu da se ne ograničavamo samo zagasitim, mlečnim nijansama, već da kombinujemo lavandu sa nijansom cigle, bogatom karamelom i svetlobraon. Odlučite se za monohromatski izgled u nijansi lavande, dopunjavajući stajling bež dodacima ili hrabro ponesite šal od vune u boji lavande preko kamel kaputa.

Lavanda u kombinaciji sa zelenom paletom – savršena za pravo leto usred hladne zime. Lako je kreirati stajling po uzoru na sladoled: ponesite jaknu od lavande preko džempera u boji mente ili svetlozelenu haljinu nosite sa ljubičastim kaputom.

Možda jedna od najneobičnijih kombinacija je spoj lavande sa crvenom. Ako vam se ideja čini previše odvažnom, možete započeti sa dodacima - dodajte torbu u nijansi višnje kaputu od lila vune.

Ne smemo zaboraviti na plavu. Kombinovanje svetloplavih farmerki sa džemperom u boji lavande uvek je odlična ideja. Ali priča se ne završava teksasom. Kombinujemo lavandu sa jarko plavim šeširima, bluzama i tamnoplavim poslovnim odelima.

Inspirativne primere pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.ru

 

Pročitaj još iz kategorije Street Style