Stilizujete mini torbe: Kako se nosi trend prolećne sezone?

Da li je u pitanju mikro torba ili novi model case-a za vaš mobilni telefon? Jedno je sigurno, mini torba je u fokusu i ove sezone.

Jedno od mnogobrojnih modnih zapažanja, uzmemo li u obzir street style iz svetskih metropola tokom trajanja Nedelja mode, jeste trend mikro torbica koji je doslovno zarobio čuvene trendsetere i modne ikone.

Za ljubitelje modne industrije koji ovo čitaju, pomenućemo da savremene siluete datiraju od 60tih i 70tih godina prošlog veka, što se poklapa sa vremenom seksualne revolucije. Dok su duge suknje skraćene u mini, i torbe su se smanjile kako bi upotpunile ovaj izgled. Trend je ponovo vraćen u fokus zahvaljujući Jacquemus-u, ubrzo postavši globalni hit doživevši razne interpretacije ražličitih brendova.

Možda ćete prihvatiti njenu ljupkost i nepraktičnost, ali ono što vas može plašiti jeste način na koji ćete uspešno da je integrišete u svoj svakodnevni izgled. Pozabavili smo se ovim pitanjem, kako nositi trend mini torbi i šta se uklapa uz ovaj aksesoar veličine zalogaja u koji nekad staje samo kreditna kartica, dok se drugi modeli mogu pohvaliti malo većim komforom i mogućnošću da u njih stane gotovo sva dnevna potrepština. 

U našoj galeriji pogledate kako ovaj mini trend nose zvezde street style-a na ulicama svetskih metropola.

Priredila: M. Kitić

Photo: Profimedia

Najnovije