Moda i grad

Urbana priča devojke sa stilom ove sezone dešava se sa odevnim komadima i aksesoarima iz najnovije Marella kolekcije

Koliko god da je život u gradu uzbudljiv i dinamična, ponekad je izazov uskladiti sve elemente naše svakodnevice i kreirati sopstveni gradski narativ. Moda je tu izvanredan sastojak, magični začin koji će nam svakodnevicu učiniti lepšom.

Najnovija kolekcija italijanskog brenda Marella osmišljena je na takav način da u apsolutno svakom trenutku laksa ženi, njenoj pojavi i da bude njen verni stilski saveznik. Kako? Vrlo jednostavno, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji odevnih komada komotnog kroja napravljenih od najkvalitetnijih materijala.

Za ovu sezonu kolekcija je najvećim delom posvećena neutralnoj paleti boja koje se izvanredno jednostavno uklapaju. Bilo da je reč o tamnobraon ili pak nijansi peska, neutralni tonovi zajedno uklopljeni odaju utisak nepretenciozne elegancije.

Možete ih stilizovati sa aksesoarima koji prate njihov kolorit, ili se odlučiti za one intenzivnijih boja koji će poslužiti kao kontrast.

Tim Harper’s Bazaar Srbija imao je ekskluzivan uvid u najnovije komade iz kolekcije i sa zadovoljstvom je realizovao editorijal na krovovima Beograda. Iznad buke i vreve prestonice kreirali smo pozornicu na kojoj se ističu najnoviji komadi iz kolekcije sa nekim od najpoznatijih znamenitosti grada.

FOTOGRAFIJE: Aleksandra Martinović

STAJLING i TEKST: Marko Mrkaja

ŠMINKA: Anastasija Poznanović

FRIZURA: Srđan Kolarević

MODEL: Marija @Fox Models

VIDEO: Nemanja Maraš

ASISTENT VIDEOGRAFA: Aleksandar Milošević

 

Najnovije