Muška moda na ulicama Milana

Muška Nedelja mode u italijanskoj prestonici mode upravo je završena, što znači da je vreme za street style retrospektivu.

Uzbudljiva Nedelja muške mode u Milanu je iza nas. Gucci je predstavio svoju prvu fall/winter menswear kolekciju od odlaska Alessandra Michelea. I ovo nije bila jedina novina. Marco de Vincenzo imao debitansku kolekciju za Etro, dok je Charles Jeffrey Loverboy priredio prvu reviju van Londona. Takođe, imali smo prilike da vidimo i ostala eminentna imena kao što su JW Anderson, Prada, Fendi, Gucci i njihove veličanstvene kreacije.

Ulicama italijanske prestonice mode, prošetali su modni entuzijasti, koji su se pojavili u oversized kaputima, klasičnim blejzerima i pantalonama širokih nogavica. Ljubitelji smelijeg stila integrisali su tradicionalni milanski komfort i stil sa suptilnim edgy elementima, kao što su logomanija i dupli kaiš, zadržavajući vanvremensku estetiku.

Što se tiče dominantne palete boja? Čini se da su zemljani tonovi i tamne nijanse crne, sive i teget, bili omiljeni favoriti među stylish muskarcima na milanskoj Nedelji mode.

U galeriji pogledajte najbolje street style momente sa muške Nedelje mode u Milanu.

Foto: Profimedia

Priedila: T.M.

Najnovije