Poslovni stil 2020: šta obući za posao ove jeseni

Pretvaranje dosadnog kancelarijskog looka u moderan i lep stajling, uz poštovanje strogog pravila oblačenja, potpuno je izvodljiv zadatak, kako dokazuju heroine uličnog stila.

Par modnih tehnika, odgovarajući dodaci, relevantni i odgovarajući stilovi - to su glavne komponente modernog office outfita.

Istovremeno, uopšte nije neophodno ići dalje od osnovne palete - klasične kombinacije takođe mogu izgledati impresivno. Najfunkcionalnija opcija za jesen je diskretno odelo sa pantalonama ili suknjom, pomoću kojeg možete stvoriti mnoštvo kombinacija: nosite ih zajedno, jaknu zamenite bluzom u viktorijanskom stilu ili jaknom-košuljom, a suknju i pantalone iz kompleta kožnim pantalonama. Elementi školske uniforme savršeno se uklapaju u dress code, a takođe i su trend nove sezone: tu spadaju poznate kragne na konzervativnim bluzama i haljinama, prsluci, kravate...

Ne zaboravite na detalje koji će ublažiti strogi look - ovo može biti kaiš preko jakne ili kardigana, asimetrična bluza ili moderna torba.

Predloge pogledajte u galeriji fotografija!

foto:bazaar.ru

Pročitaj još