Harper's Bazaar Srbija

Sydney Sweeney u novoj Jimmy Choo kampanji

Putovanje otkrića, prožeto optimizmom i glamurom

Sydney Sweeney

Proteklih godina čini se da glumica Sydney Sweeney postaje prisutna na svakom polju. Pored svoje uspešne filmske i televizijske karijere, Sweeney je postala miljenica mnogih modnih kuća. Nakon uspešne saradnje sa brendovima Miu Miu i Armani Beauty, Sydney Sweeney se pronašla u još jednoj modnoj kampanji. Glumica i producentkinja Sydney Sweeney je zvezda nove Jimmy Choo kampanje za leto 2024. Fotografije su usnimljene u pustinjskim predelima, pod plavim nebom Palm Springsa. Sa kalifornijskim pejzažem koji služi kao inspiracija za ovu sezonu, šarena kampanja nas poziva na putovanje otkrića, prožeto optimizmom i glamurom. Na putovanju koje vodi do radosti, Sweeney je uhvaćena objektivom fotografa Oliver Hadlee Pearch i ističe najnovije komade SS24 kolekcije brenda.

Nova kolekcija slavi kalifornijski duh i sklonost ka avanturama. Shodno tome naša junakinja kruzira pomalo nepristupačnim predelima i u fokus stavlja svoju buntovničku energiju. Pridružujući se Sweeney za volanom, kampanja nas vodi na putovanje kroz kalifornijsku pustinju. Prevozeći nas od benzinske stanice, do foto-kabine i svuda između. Ističući zapadno inspirisanu mule cipelu Cece II od Jimmy Choo-a. Glumica je prikazana kako nosi novu torbu Cinch u “Latte koži” zajedno sa novim Amel Drop Heel, Diamond Tilda Ballerina Flat i Diamond Maxi Trainer.

Sydney Sweeney

“Sidni oslikava duh Jimmy Choo-a,” kaže kreativna direktorka Sandra Choi. “Talentovana, samouverena i razigrana, sa inspirativnom radnom etikom. Njen prirodan osećaj za glamur je podržan osnaženim osećajem sopstva. Bilo nam je zadovoljstvo raditi sa Sidney na stvaranju priče kampanje koja nas vodi na uzvišenu avanturu,” nastavlja Choi.

Foto: Promo

Najnovije