10 elegantnih blejzera za novogodišnju noć

Umesto večernje haljine...

Nova godina je najbolje vreme za elegantne odevne kombinacije, čak i ako je morate provesti u uskom porodičnom krugu, bez tradicionalnih, veselih i bučnih zabava. 

Ipak, kako kažu - kako dočekate godinu, tako ćete je i provesti. Svakako se čitav svet nada da će iduća godina biti sasvim drugačija od ove koju ćemo ubrzo ostaviti iza sebe. Iduću godinu želimo da provedemo fokusirani na neke sasvim drugačije stvari, dok doček Nove godine želimo da ulepšamo čitavim tradicionalnim svečanim arsenalom u formi somota, kristala i šljokica koji su i dalje u službi - s tim što će ovog puta biti dodatno pojačan ultramodernim resama. A ako ne želite da nosite haljinu, postoji rešenje – elegantan blejzer.

Duži blejzer može zameniti haljinu, ali ako je potrebno, može se ležerno prebaciti preko ramena. Kasnije se može kombinovati sa velikim brojem stvari - haljinama, suknjama, pantalonama i šortsevima.

Ove sezone dizajneri su bili inspirisani blejzerima i predstavili savršene modele od žakarda, pliša i somota, sjajnog satena sa vezom, kristalima, šljokicama. Blejzer Zara sadrži asimetrične, svetlucave resice - odličan izbor za ples. Blejzer Alexander McQueen dekorisan je sofisticiranim kristalnim vezom sa cvetnim motivima.

Najlepše modele za svečanu novogodišnju noć pogledajte u galeriji fotografija.

foto:Pinterest/promo

Pročitajte još

Pročitaj još