10 načina kako da nosite roze

Koji su sve samo ne kliše!

roze

Jarka, vibrantna roze boja zaista je imala svoj trenutak u protekloj godini, zahvaljujući odličnoj Margot Robbie u ulozi kultne lutke Barbie. Međutim, ako je suditi po nedavnim revijama i stilu poznatih na ulicama, ova boja ima više stilskih mogućnosti (i više raznolikosti) nego što bi kulturni fenomen sugerisao. Iako je “Barbiecore” trend ustupio mesto drugim bojama, uključujući i bogatu crvenu, roze boja i dalje je veoma relevantna u modernoj garderobi.

Pored svetle fuksije koja i dalje ostaje popularna, vidimo i nežne bebi ružičaste i boje latica ruže kao deo slojevitih outfita—uključujući i aksesoare i obuću—kao i celokupne od glave do pete kombinacije. Kao i uvek, ovi izgledi sa revija i ulica mogu delovati malo… intenzivno kada razmišljate o tome kako ih zaista nositi u svakodnevnom životu. Ali trik je razumeti kako roze može da funkcioniše i kao neutralna boja, kada se upari sa sličnim svetlim odevnim komadima, ali i kao kontrast, dodajući iznenađenje ili dimenziju outfitu. Verujte, ona je mnogo svestranija nego što mislite.

Ako želite inovativne načine da stilizujete (ili ponovo stilizujete) vašu roze odeću, ili želite da dodate nekoliko novih komada u vašu garderobu bez osećaja zastarelosti, nastavite da čitate.

Dašak roze boje

roze

Roze kao aksesoar

Roze u slojevitom oblačenju

roze

Roze blejzer

roze

U roze tonu

roze

Statement roze kaput

roze

Svilene roze teksture

roze

Roze odelo

roze

Prozirno roze

roze

Mini roze

roze

Foto: Profimedia

Najnovije