10 najlepših clutch torbi jesenje sezone

Od malih do vrlo prostranih!

Ako ste pomno pratili jesenje revije ove godine, sigurno ste primetili obilje clutch torbi.

Torbe bez ručki i kaiša mogu se po popularnosti takmičiti čak i sa bezvremenskim modelima. Verovatno je to zbog izvanredne popularnosti kultnog modela Bottega Veneta The Pouch, koji ruši sve rekorde prodaje od lansiranja, ili su se dizajneri jednostavno umorili od poznatijih varijacija torbi.

U svakom slučaju, veoma smo srećni zbog ovoga, jer clutch torbe ne samo da izgledaju lepo već imaju sposobnost da brzo dodaju začin bilo kojem, čak i najosnovnijem looku - pokušajte da ih nosite u kombinaciji sa duksericana i farmerkama!

Istina, nešto u dizajnu cluch torbi se promenilo ove sezone - veličina. Definitivno su postale veće i prostranije. Najpopularniji modeli prilično su sposobni da prime minimum stvari koje su vam potrebne tokom dana, a ne samo karmin i kreditnu karticu. Takve varijante prikazali su na modnoj pisti Bottega Veneta, Jil Sander i Prada. Međutim, ne biste smeli u potpunosti otpisati minijaturne modele - oni su i dalje idealni za večernje izlaske, kada ne treba da nosite mnogo stvari sa sobom, a velika torba izgleda previše glomazno.

U našem izboru smo prikupili 10 najlepših modela sezone, koji će se uklopiti u razne izglede i dobro će doći u bilo kojoj situaciji.

 

Pročitajte još

Pročitaj još