5 tajni koje će vam doneti titulu modne ikone

Svaka žena želi da bude elegantna i dobro obučena i da istovremeno impresionira svojim izgledom. Ali činjenica je i sasvim normalno da to ne činimo uvek uspešno. U svetu mode ne postoji priručnik koji sadrži sva uputstva za uspešan izgled. Na kraju krajeva, ovo je magija. Svaka osoba na planeti je individua za sebe i odlučuje da prilagodi svoj stil, na osnovu svojih potreba, karaktera i estetike. Međutim, postoji nekoliko lakih i korisnih tajni, koje će, ako obratite potrebnu pažnju i prilagodite ih svom ličnom stilu, ponuditi rezultat koji  će zaista biti impresivan.

Nastavite da čitate, otkrijte ih i odmah ih primenite!

Izaberite prave cipele

Jedan od najvažnijih elemenata prilikom kreiranja modernog stajlinga je osećaj udobnosti u komadima koje odaberemo. Cipele su često „zamka“. Razmislite koliko puta ste obuli par cipela samo zato što su lepog dizajna, ali vam otežavaju hodanje. Ovo vam je oduzelo nekoliko poena. Pokušajte da investirate u dizajn cipela koji će kombinovati udobnost sa stilom i ispuniti vas samopouzdanjem. Budite sigurni da će promena koju ćete osećati vi i oni oko vas biti jedinstvena.

Ne zaboravite na nakit i modne dodatke

Odeća i obuća nisu dovoljne da biste imali kompletan stajling. Ako ste jedan od ljubitelja mode i želite da predstavite moderan izgled i poštujete njegova pravila, onda bi bilo dobro da nakit i dodatke stavite na vašu listu. Što se tiče nakita, možete pronaći dizajne koji će najbolje odgovarati vašoj ličnosti. S druge strane, dodaci poput šalova i marama daju dinamičnost vašem outfitu. Otkrijte šta vam odgovara.

Donje rublje

Mnogo puta ne obraćamo potrebnu pažnju na detalje i to nas „košta“. U stvari, ova nepažnja može pokvariti izgled koji obećava. Tajna je izabrati odgovarajuće donje rublje. Takođe uklonite etikete koje mogu pokvariti vaš stajling. Nikad ne zaboravite da vam odeća odgovara, samo ukoliko pristaje vašem telu. Ako vam se zaista sviđa dizajn, ali ne stoji vam dobro, vaša krojačica vam može pomoći.

Ostavite trendove po strani

Da, svi izrađujemo svoju kolekciju svake sezone, na osnovu trendova, jer verujemo da će nas to pretvoriti u „trendsetere“. Vreme je da razbijemo ovaj mit. Nikome od nas ne koristi što smo svi isti, bez identiteta i ličnog stila. Ali najvažnije? Ne odgovara svima sve. Pronađite one komade koji vam najbolje pristaju i one zbog kojih ste srećni što se vidite u ogledalu bez obzira na trendove. Izaberite da se izrazite kroz odeću. Kopiranje fotografija sa Instagrama je najlakše, ali nas sigurno ne pretvara u modne stručnjake.

Pazite na svoju odeću

Cilj je stvoriti ormar koji će dugo trajati. To ćete postići brigom o komadima koji se u njemu nalaze. Osim toga, pravilno negovani predmeti čine da uvek izgledamo uredno.

foto:Pinterest 

Pročitajte još

Pročitaj još