5 zimskih trendova: Kako da ih nosite već sada

Pripremamo vas za sezonu koja je pred nama.

Izdvojile su se dve distinktivne kategorije vanserijskih outfita: pre 2020. i posle. Ono što se ranije smatralo preteranim zaista bledi u poređenju sa maksimalizmom kojim smo okruženi danas, i ljudima koji u potpunosti prihvataju i najbanalniji razlog da se doteraju i napuste svoje domove. Svakako se čini da se o ličnom stilu nikada više nije raspravljalo ili izražavalo. Svako se oblači prvenstveno za sebe i to je više nego uzbudljivo.

Iako zima ima lošu reputaciju, zapravo je savršeno vreme da pokažete sve komade koje ste impulsivno kupovali sa porastom online prodavnica. Nanošenjem slojeva, možete nositi sve svoje omiljene stvari odjednom – nikada nije postojao bolji trenutak od ovog za to. Posebno zato što su ovogodišnji zimski trendovi izuzetno šareni, smeli i vibrantni. Da li želite da nosite haljinu sa šljokicama preko para pantalona? Samo napred, oživljena estetika 2000-ih daje vam svoj blagoslov.

U nastavku pronađite pet najboljih zimskih trendova u koje vredi uložiti, od povratka mini dužina (čak i na ekstremno niskim temperaturama) do oksfordskih košulja i super-svetlih boja.

Korseti i prsluci

Mini suknje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna MW (@hannamw)

Uzbudljivi printovi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Walton (@jennymwalton)

Kratke košulje

U bojama duge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba)

Foto: Profimedia, Video: Pexels

Tekst: Harper’s bazaar

Najnovije