7 pari najboljih svetlih čizama za jesen

Ako ste se umorili od klasične crne boje!

Većina nas je navikla na činjenicu da su za jesen cipele tamne, obično crne boje. Za to postoje mnoga objašnjenja, od kojih je najvažnije prljavština na ulici zbog nepovoljnih vremenskih prilika koja brzo može pokvariti izgled svetlih cipela.

Međutim, moda je u konstantnoj potrazi za inovacijama, pa su zahvaljujući naporima svetskih dizajnera ove jeseni ponuđeni modeli u interesantnim nijansama: beloj, bež, sivoj i svetlobraon. Ako ste ovaj trend već zabeležile kao nepraktičan, onda žurimo da vas ubedimo: savremeni arsenal proizvoda za čišćenje i negu kožne galanterije priskočiće vam u pomoć i dati priliku da vaše omiljene čizme duže vreme izgledaju kao da su upravo sišle sa modne piste. 

Kada se pomene obuća svetlih tonova, većina ljudi odmah pomisli na čisto bele varijante. Ipak, moramo vas ponovo razuveriti: ove sezone, dizajneri su nam ponudili čitav spektar nijansi karamele i mlečne čokolade, sa izobiljem stilskih opcija. 

Preferirate avangardni dizajn? Dizajneri Maison Margiela upravo su objavili svoj kultni model Tabi, inspirisan čarapama u peskovitom tonu. Ako vam je glavna briga udobnost, ali ne na uštrb stila, savetujemo vam da se odlučite za puderaste čizme By Far na minijaturnoj kitten potpetici.

Ljubiteljima stila 80-ih (što je, inače, i dalje veliki trend) svideće se bele čizme brenda Isabel Marant. Ako ste rocker u srcu, onda ima smisla obratiti pažnju na par Stella McCartney od eko kože na masivnoj platformi: sigurno u njima nećete proći neopaženo. Pa, pristalice večne klasike utehu će pronaći u besprekornom lakonizmu Gianvito Rossi, koje će ostati relevantne dugi niz godina.

Ako se još niste odlučili kojim modelom ćete obogatiti svoje odevne kombinacije, onda možete prelistati naš izbor koji sadrži sve najspektakularnije opcije. A onda prošetajte u novim čizmama iz snova po gradu u kojem se već oseća dah jeseni.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još