8 vanvremenskih outfita koje će trendseteri nositi čitavog leta

Elegantno-klasično stilizovanje kroz leto

Foto: kelseymerritt

Moda nikada nije izgledala tako elegantno, kao 2024, čini se. I ako je suditi po pregledu najnovijih kolekcija, sa uverenjem možemo reći da će ovo leto biti veoma sofisticirano. Od dolaska toplijeg vremena, već smo zapazili neke od najomiljenijih influensera koji nose klasične letnje odevne kombinacije.

To ne umanjuje značaj ili svrhu hrabrijih trendova koji ističu ličnost, ali se svi slažemo da je uvek odlična ideja imati niz bezvremenskih izgleda na koje možete da se oslonite kako za odmor, tako i za svakodnevno nošenje.

Dakle, koje klasične letnje outfite počinjemo da primećujemo?

Postoji definitivan fokus na krojevima, bilo da je to prsluk koji se nosi uz odgovarajuće pantalone ili neki džins šorts koji je “ukroćen” sakoom. Haljine su jednostavne, ali šik, sa belim nabranim rukavima i crnim haljinama sa tankim kaiševima, od kojih svaka dokazuje da je pouzdana opcija.

Dok ste u potrazi za letnjim izgledima koje ćete moći da nosite kako na odmoru, tako i za lutanje po gradu, pogledajte naših 8 predloga za elegantno-klasično stilizovanje ove sezone.

Bela mini haljina + tašna za rame

Crop top + lanene pantalone + patike

Svilena košulja + bermude + sandalete

Blejzer + košulja + denim šorts

Košulja na pruge + lanena suknja + torba od pruća

Majica + široke pantalone

Prsluk + uparene pantalone

Laneni komplet

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije