9-to-5: najudobnije cipele koje možete nositi u kancelariji

Modeli u koje vredi ulagati radi vaše udobnosti.

Što se tiče kancelarijskog stila, prva misao je kako se elegantno obući. Ali glavna briga je, međutim, kako se udobno obući. A kada govorimo o udobnosti, ona je prvenstveno usmerena prema obući.

Odnosno, one će nositi svu „težinu“ dnevnih obaveza: šetajući sa jednog sastanka na drugi, uvek želimo da nam bude udobno, pa samim tim sebi ne smemo dozvoliti pogrešan izbor cipela. Prošla su vremena kada su visoke potpetice bile obavezne. Danas postoji mnogo alternativa i zapravo vrlo elegantnih predloga.

Mokasine imaju strogi, androgini karakter koji kancelariji često treba, čizme na niskim i kvadratnim potpeticama dovoljno su stabilne da ne umaraju stopala i imaju moderan karakter, apsolutno ravne baletanke i romantične Mary-Janes su vrlo ženstvene, dok sada u kancelarijskim nastupima patike dinamično traže mesto u svojim najdelikatnijim linijama.

Što se tiče kombinacija, ne treba da govorimo mnogo, jer svaki od ovih modela može idealno da se kombinuje sa odelima i trench mantilima, kao i sa suknjama i haljinama, i da služi različitim stilovima - ali i vašim različitim raspoloženjima svaki put. Otkrijte ih u galeriji!

Pročitaj još