Accessories: letnji modni dodaci koji će vaš stajling učiniti spektakularnim

Letnji modni dodaci koji ne bi smeli da nedostaju u vašoj kolekciji.

Letnji dani su pred nama, a to nam omogućava da u svoje kolekcije uvrstimo sve više svetlih i letnjih elemenata. Aksesoari su ključna komponenta uspešnog stajlinga i neophodni za ažuriranje našeg stila. Letnja sezona daje nam mogućnost izbora između brojnih dizajna, od najosnovnijih do najekscentričnijih, u zavisnosti od našeg ličnog stila.

Ako želite da dodate intenzitet i dinamiku celodnevnom izgledu, dovoljno je da nastavite sa čitanjem i u nastavku se upoznate sa najmodernijim modnim dodacima ovog leta koji ne bi smeli nedostajati vašoj kolekciji.

Marame

Već prošlog leta smo shvatili značaj koji marame imaju prilikom kreiranja modernog stajlinga. Marame su sada dodatak od kojeg se ljubitelji mode teško mogu rastati. Možete je koristiti na nekoliko različitih načina. Ako se sećate, jedan od najvećih trendova prošlog leta bio je top napravljen od marame. Ne ustručavajte se da odaberete marame u jarkim bojama sa ekscentričnim uzorcima. Sada imate priliku da ih nosite i kao maske za lice kao što to radi Olivia Palermo.

Bucket hats

Za ovo leto, Bucket šeširi, svima nama poznati, ponovo osvajaju najpoznatije trendseterke. Jedan od najpopularnijih dizajna uličnog stila, pružiće vam estetiku iz 90-ih, dok su pogodni i za gradsku odeću i za vaše pojavljivanje na plaži.

Scrunchies

Šarene gumice mogu dati malo boje našem letnjem stajlingu, bilo da ih nosimo u kosi ili čak kao narukvicu. Kako će temperatura od sada neprestano rasti, rep će postati jedna od najčešćih frizura koje ćemo usvajati. To znači da će „scrunchies“ postati osnovni dodatak vašem letnjem izgledu. Sve što treba da uradite je da pronađete onu koja vam odgovara i pustite je da „ukrade“ šou.

Naočare za sunce

Možda vrhunski dodatak tokom najtoplijih meseci u godini. Sunčane naočare, pored posebnog stila, nude zaštitu u sunčanim danima. Takođe možete odabrati nakit, poput lanaca za veći intenzitet.

Funny jewels

Jedan od trendova koji smo poslednjih meseci videli da dominira je razigrani nakit, inspirisan devedesetim godinama. Mnogo je poznatih ličnosti koje su požurile da usvoje ovaj trend, poput plastičnog prstenja koje je nosila Bella Hadid. Šareni, zabavni nakit savršeno se uklapa u letnjim mesecima, dok će vam njihova velika raznolikost pomoći da pronađete one koji vam odgovaraju.  

Chunky sandale

Osim moderne estetike, cipele bi trebalo da nam pružaju i udobnost. Upravo ova dva osnovna elementa kombinuju ravne Chunky sandale, koje će i ovog leta dominirati našom kolekcijom cipela. Možete ih nositi od jutra do mraka i sa svom odećom od pantalona do haljina i suknji. Njihova crna verzija je najfleksibilnija i najpraktičnija, ali ako želite eksperimentisati, možete preći na intenzivnije nijanse.

foto:Instagram

Pročitaj još