Alexander McQueen – Nakit iz kolekcije AW20 u obliku srca postaje nova modna opsesija

Ogrlice, minđuše i prstenje koje ćete voleti. 

To bi mogao biti amulet koji se prenosi s generacije na generaciju ili poklon za koji ste uvek očekivali da će vam ga neko pokloniti. Nakit u obliku srca Alexander McQueen igra ključnu ulogu u romantičnoj priči koja prožima filozofiju kuće, a kolekcija dodataka jesen/ zima 2020 uključuje nakit koji osvaja titulu “nove modne opsesije”.

U kolekciji nakita „Heart Locket“ Alexander McQueen naći ćete priveske, chokere, prstenje inspirisano tradicionalnim velškim „Love Spoons“ – to jest kašikama isklesanim sa simbolima ljubavi koje Velšani nude kao romantični poklon.

Snažne emocije koje je prenela istorija velških ljubavnih kašika, kuća je kreativno prevela na priveske u obliku srca koji su ukrašeni raznim ljubavnim simbolima kao što su drvo života, golubovi i logo Alexander McQueen.

Gotički šarm nakita u obliku srca iz nove kolekcije Alexander McQueen postaje uzbudljiv pratilac svih njenih komada, od trostrukog priveska različitih veličina srca do ogromnog prstena i nežnog prstena sa visećim srcem ili chokerom – svi ovi komadi mogli bi da zauzmu mesto u našoj ličnoj kolekciji.

Nakit iz nove kolekcije pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.gr

Najnovije