Harper's Bazaar Srbija

Back in style – Čizme iz 2000-ih se vraćaju u modu

Njihovi posvećeni obožavaoci tvrdiće da nikada nisu izašle iz mode, dok će „negativci“ nezadovoljno slegnuti ramenima.

Najudobnije čizme sa krznenom postavom Ugg, koje su 2000-ih postale omiljene ženama širom sveta, ove jeseni zablistale su na nogama najpoznatijih dama. Njihova udobnost i toplina pokazali su se jedinstvenim bogatstvom i uprkos njihovom pomalo “ružnom” izgledu uskladile su se – stilskom magijom – sa gotovo svim izgledima. Uostalom, ubrzo su stekle takvu raznolikost – u bojama, veličinama, teksturama – da postoje čak i glam verzije sa šljokicama, mašnama i kristalima.

Ugg čizme, a posebno klasični modeli Ultra Mini, već su se pojavili kao sastavni deo look-ova poznatih modela kao što su Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Caroline Daur i Alexis Foreman.

Od Rihanne, Sienne Miller, Blake Lively, Gisele Bundchen i Selene Gomez, sve poznate ličnosti su u nekom trenutku u svom nastupu isprobale Ugg čizme. I sada, sve pokazuje da se pripremamo za povratak koji će nam pružiti još lepše stajlinge sa Ugg čizmama.

Dakle, čak i ako pripadate kategoriji koja je svojevremeno odbila da nosi Ugg jer ste ih možda smatrali „ružnim“, razmislite o zamahu koji su „ružne cipele“ – posebno ružne patike – kasnije stekle u modi.

Možda je pravo vreme da u ormaru napravite mesto za najudobnije čizme sezone.

foto:harpersbazaar.gr

Najnovije