Harper's Bazaar Srbija

Beach look: Ove odevne komade možete nositi uz kupaći kostim

Letnji dani su pred nama, a to znači samo jedno – spremni smo za dane pored mora i ronjenje u moru koji će nam pomoći da se podmladimo i napunimo „baterije“.

Zapravo, ima mnogo onih koji su već započeli prvi deo „letnjeg raspusta“. To znači da su naša gostovanja na plaži vrlo česta, pa bi bilo dobro da svoju pažnju usmerimo na prikladne odevne komade za ove prilike. Pored kupaćih kostima, postoje i drugi komadi koji će nam pomoći da stvorimo celovit i ažuriran izgled koji će impresionirati.

Ali koji su to predmeti koje možemo obući preko kupaćeg kostima i predstaviti moderan izgled koji možete nositi od jutra do mraka? Nastavite sa čitanjem i otkrijte ih u nastavku!

Kaftan

Kaftani su definitivno jedan od najupečatljivijih izbora većine žena tokom leta. Postoji mnogo dizajna koji će zadovoljiti sve ukuse, čak i najzahtevnije. Prozračne siluete, široke linije i impresivan dizajn su osnovni „sastojci“ lepog kaftana. Ne možemo da ne pomenemo fleksibilnost koja ih karakteriše, jer ih možete nositi tokom celog dana, čak i za izlaske u grad, bilo pojedinačno ili u kombinaciji sa pantalonama, što je jedan od najvećih letnjih trendova.

Haljine

Haljine pristaju svuda, bez obzira na godišnje doba i prilike, a to nam je više puta dokazano. Ukoliko vam treba haljina za plažu, maksi dužine su idealne. Predlažemo da odaberete svetle boje kako bi odgovarale sezoni i koje će izgledati sjajno na preplanuloj koži. Pronađite onu koja odgovara vašem stilu i vašem kupaćem kostimu.

Šorts ili pantalone

Još jedan pogodan komad koji ćete nositi preko kupaćeg kostima su lagane pantalone. Bez obzira da li birate modele od pamuka ili lana, rezultat će biti neverovatan. Pored pantalona možete odabrati i bermude ili šortseve od istih tkanina. Pantalone i šortseve možete nositi sa gornjim delom bikinija ili jednodelnim kupaćim kostimom. Pantalone od lana i jednodelni kupaći kostim su odličan izbor za večernje šetnje pokraj mora, samo dodajte moderne papuče i zlatni nakit.

Velike košulje

Shvatili ste da su jedan od najvećih trendova ove sezone oversized košulje. Donose nam vrlo prozračno i opušteno raspoloženje, baš ono što je potrebno tokom leta na moru. Bele košulje nosite u kombinaciji sa zlatnim lančićima i pletenim modnim dodacima.

Suknje

Volimo suknje, a još više volimo da ih vidimo u subverzivnim kombinacijama. Suknje predivno izgledaju u kombinaciji sa kupaćim kostimom. Osim toga, vrlo lep izbor su heklane suknje.  

Najnovije