Bermude od teksasa – najmodernija alternativa šortsu i biciklističkama

Kako preživeti leto u gradu?

Ove sezone, voljene biciklističke odlaze u drugi plan, a njihovo mesto zauzimaju još udobnije bermude od teksasa.

Sada se ne morate brinuti da je novi trend pogodan samo za vitke modele dugih nogu – bermude od teksasa odlično izgledaju na bilo kojoj vrsti figure, a za razliku od kratkih šortseva, skrivaju sve nedostatke na bokovima. Trend su već testirale mnoge fashioniste – i moramo reći da se takav model savršeno uklapa kako u poslovne stajlinge sa blejzerom i sandalama, tako i u svakodnevne sa svetlom majicom, panama šeširom i patikama. Da biste naglasili vitko telo, izaberite opuštene opcije tik iznad kolena, poput modela brenda Loewe. Za one koji su nostalgični prema biciklističkama prikladni su uski modeli od teksasa koji naglašavaju siluetu – takvi se mogu naći u modnoj kući Saint Laurent.

Glavno pravilo, kao i kod biciklistički, je kombinovanje uskih šortseva sa voluminoznim gornjim delom kako bi look izgledao skladno.

Izaberite bermude jednog tona – takvi će modeli postati osnova stajlinga u bilo kojoj paleti boja. Ako sumnjate u kupovinu, isprobajte metodu ručne izrade – samo odrežite farmerke iznad kolena i savršene berimude su spremne.

foto:bazaar.ru

Najnovije