Portonovi
Moda / Trendovi

Bikini sa mini suknjom – sve što vam treba za odmor

Ove sezone kupovina kupaćih kostima nije samo hir, već i kompetentno modno ulaganje.

Na kraju krajeva, ovog leta, prateći mnoge uticajne osobe, nosićemo bikini ne samo na plaži. A ovaj trend je možda upravo ono što nam treba nakon perioda karantinskih ograničenja. Nije važno gde letujete: u gradu, na moru ili u našoj zemlji. Trenutno je vredno kupiti moderan kupaći kostim i to ne jedan, već nekoliko odjednom.

Ako mnoge moderne žene koriste jednodelne kupaće kostime kao bodi, onda će bikiniju odličan dodatak biti mini suknja. Napraviti takvu kombinaciju nikako nije tako teško kao što se čini, jer nas ove sezone dizajneri oduševljavaju najneobičnijim bikini formatima: od frotira do čipke. Pored toga, skromni rebrasti kupaći kostimi ruše sve rekorde popularnosti.

Top za kupanje takođe može poslužiti kao punopravni gornji deo za izlaske. Sada nema razlike između zabave na bazenu i „redovne“ zabave, glavna stvar je odabrati pravu suknju. Teniska, wrap model ili lepršava od satena: ovo su modeli koji će savršeno upotpuniti vaš „bikini“. Pripremite se za nošenje ovog kompleta sa sandalama ili japankama sa štiklom.

Ako zaista provodite leto u vrućoj klimi i na moru, obratite pažnju na opuštenije stilove. Klasični bikini u obliku trougla ide uz skoro svaku suknju, dok će retro-inspirisani kupaći kostimi izgledati savršeno uz lepršavu cvetnu svilenu suknju.

Pročitajte još