Da, crnu boju možete nositi i tokom leta, a mi vam otkrivamo kako

Zadržite fokus na odabiru letnjih materijala u vidu lana i svile, i prihvatite urođene hladne vibracije koje dolaze iz nošenja crne boje.

Ono što leto čini tako bezbrižnom modnom sezonom su lagane tkanine poput lana i pamuka, zatim prozračne siluete u vidu uskih haljina i dugih suknji.

Sa druge strane spektra, visoke temperatutre i vlažnost vazduha čine da izbor tamnih nijansi i teških materijala stvara glavobolju. Uzmemo li te činjenice u obzir, dolazimo do nedoumice kako da nosimo crnu boju tokom leta.

I ako vam instikti govore da je adekvatnije izbeći ovu boju, zapravo postoji mnogo načina da nosite noir tokom letnjih meseci. Potrebno vam je samo nekoliko smernica koje će vam pomoći da ostanete sveži i da vam u tome bude udobno.

Ukoliko birate materijale kao što su lan, pletenina ili svila, crna boja delovaće manje grubo. Dakle slobodno nosite tamne nijanse koje želite, ali od najlakšihnajprozračnijih tkanina i krojeva uz nezaobilaznu vidljivost kože.

U nastavku se modno inspirišite, otpustite stege i prihvatite urođene hladne vibracije koje dolaze iz nošenja crne boje koju ponosno možete nositi tokom cele godine.

Top od tila + bermude

Uske bermude koje imaju za cilj da istaknu figuru odlično će pristajati sa plutajućim prozirnim topom jer suprotnosti se privlače, zar ne?

Haljina sa vrpcom

Bujna haljina od prozračne tkanine pomoći će vam da definišete figuru bez osećaja toplotnog pregrejavanja. 

Nova ležernost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Reetz (@robinreetz)

Birajte udobne sportske bermude u elegantnoj crnoj boji. Uz to kombinujte majicu i omiljene patike, i vaš look je opušten i spreman za dan. 

Cvetna haljina + oversize blejzer 

Crni blejzer muškog kroja nosite uz sve počevši od lepršave haljine cvetnog printa do sportskog grudnjaka i pantalona sa visokim strukom. 

Bela haljina + crne čizme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Nosco (@rachelnosco)

Kaubojske čizme su vanvremenske, pa zašto ih ne bismo nosili i tokom leta uz kratku lepršavu haljinu u beloj boji? Nazovimo to outfit-om za jako dobar dan. 

Majica sa loogom + pantalone

Vrlo često su najbolji komadi jednostavni i osnovni, poput vanvremenske NIKE majice. Ne razmišljajte previše, prosto je upatite uz pantalone muškog kroja. 

Priredila: M.K
Foto: Instagram, Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još