Direktno sa pista: Ovo su modeli torbi koje ćemo nositi tokom jesenje sezone

Nakon letnjih ležernih modela sa dolaskom jeseni vraćamo se klasičnim komadima.

Kupovinu tašne možemo slobodno porediti sa pronalaženjem novog emotivnog partnera. Postoje pouzdani modeli koji će zadovoljiti sve naše potrebe i naša čula, ali postoje i novopridošlice koje nam donose uzbuđenje koje ne možemo zanemariti. I ako nam se na prvi pogled čini da popularni brendovi iznova i iznova predstavljaju iste siluete, analizom jesenjih modela sa piste stekli smo uvid šta je to novo što nam donose i koji će se to modeli nositi sledeće sezone.

Šta je adekvatan pratilac vašeg idealno skrojenog jesenjeg kaputa? Izbor adekvatne torbe naravno. Jedno je sigurno, oversize modeli kao i model sa “malom ručkom” ne idu nigde ni sledeće sezone. Mnogi dizajneri nam donose topao osećaj koji nam pružaju krznene torbe, a činjenica da je, naravno, u pitanju veštačko krzno daje nam iskustvo nošenja bez osećaja krivice.

Sa druge strane da li i vi imate osećaj da trend oversize torbi nikada neće prestati da postoji? I ako nam se čini da se ovaj trend konstantno ponavlja, veliki brendovi kao što su Brandon MaxwellBottega Veneta pronalaze nove puteve za istraživanje trenda konstantno donosivši nam nove izvedbe. Osim toga, ne možemo zanemariti praktičnu stranu ovog modela i preko 50 neophodnih potrepština koje su nam svakodnevno neophodne, a koje možemo bez muke smestiti u pomenuti model. 

I na kraju, ko kaže da slikarski talenat služi samo za prikaz na platnu? Brendovi poputa Fendi-ja i Prada-e ove sezone na svojim torbama prikazali su nam grafite, vez i druge umetničke detalje koji komadima daju gotovo muzejski dojam.

Neka vas klik na našu galeriju inspiriše kada je izbor jesenje torbe u pitanju.

Priredila: M.K
Foto: Profimedia

Najnovije