Duga suknja i top – najmodernija kombinacija leta

Crop topovi definitivno se mogu nazvati glavnim komadom ovog leta - pojavili su se na modnim revijama, a zatim se čvrsto smestili u našu garderobu.

Trend golog tela u osnovi je postao najuočljiviji ove sezone, tako da su se ostali komadi koji otkrivaju stomak pridružili: crop košulje, majice, pa čak i grudnjaci koje smo skrivali ispod odeće. Naravno, takav je outfit idealno upotpunjen uskom suknjom midi dužine.

Možete kupiti komplete, poput Else Hosk, i beskrajno kombinovati njegove delove sa drugim odevnim komadima ili možete odabrati suknju i top u istoj nijansi, ali od različitih materijala. Takav total look s razlogom je postao popularan kod fashionista: ne samo da izgleda ženstveno, već i vizuelno figuru čini vitkom. Istina, teško je sakriti neke nedostatke i višak kilograma u takvoj odeći - uska suknja će naglasiti nedostatke, pogotovo ako je od svile ili satena.

Fashioniste kombinuju jednobojne komplete sa japankama i sandalama sa kaišima, tkanim torbama i - naravno - sa minimalističkim lancima. A kako bi sam set ostao aktivan više od jedne sezone, odaberite suknju i top u trendi jesenjim nijansama: ​​crvena, žuta, maslinasta, nijanse cimeta...

 

 foto:bazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Trendovi