Najbolji high-waisted bikiniji za ovo leto

Najatraktivniji, ali i najpraktičniji kupaći kostimi za ovu godinu su oni sa visoko podignutim strukom.

Dan kada su se kostimi sa visokim strukom vratili u modu, žene širom sveta su oduševljeno proslavile. Jer, postoji li kupaći koji više laska ženskoj figuri od njih?

Dan kada su se kostimi sa visokim strukom vratili u modu, žene širom sveta oduševljeno su proslavile. Jer, postoji li kupaći koji više laska ženskoj figuri? Iako je poslednjih godina dozvoljeno nositi sve – tanga kupaći, jednodelni sa karnerima, jednodelni bez karnera, topove, sportske modele – kostim sa visokim ili dubokim strukom je jedan od najženstvenijih, ne samo da lepo izgleda kad se obuče, već na telu tačno ističe ono što treba da bude primećeno, kao što su struk i zadnjica. Dodatno sakriva ono što treba, pa ako nemate isklesan stomak, kupaći sa dubokim strukom će ga savršeno pokriti.

Što se boja tiče, leti je uvek poželjno birati jarke, koje posebno dolaze do izražaja kad malo potamnimo, ali poslednjih nekoliko godina nosi se i crna. Najbolji materijali su oni koji se brzo suše (poliamid, elastin, likra, najlon i poliester), ali ako dosad niste imali kupaći od frotira – probajte, makar za one trenutke koje provodite samo na plaži, ne ulazeći u vodu.

Neka vam kupaći kostimi u našoj galeriji posluže kao inspiracija za model koji ćete kupiti sebi ovog leta. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Promo, harpersbazaar.com/uk, Instagram 

 

Najnovije